„Мисля, че двата отбора наистина разделиха по едно полувреме. Ние не успяхме да играем това, което искахме и имахме като идея през първото полувреме. Отдаваме го на нервността и притеснението. Има го и това. През второто полувреме започнахме в нашия стил, бързо върнахме гола, което ни даде увереност. Това помогна да натиснем и мисля, че доминирахме през второто полувреме. Имахме много по-чисти положения и ние сме отборът, който може да съжалява”, коментира помощник треньорът на Царско село Влади Вутов след равенството 1:1 с ЦСКА 1948 в мач от 10-ия кръг на Втора лига.

„Наясно сме, че всеки може да загуби точки и всеки иска да спечели. Срещу нас имахме добър отбор. Да приемем, че на фона на двете равностойни полувремена, може би резултатът не е най-лошият. Безсмислени нерви и напрежение имаше. Можеше да бъдат спестени тези картони. От страна на Никола Спасов не е имало никаква реплика, не разбрахме защо се получи това. Може би съдията се е заблудил”, заяви още Вутов и добави:

„Ставаме все по-уверени, такива мачове носят спокойствие и самочувствие в по-младите футболисти. Но е нормално да има напрежение, защото гоним победа във всеки мач.”

Треньорът на ЦСКА 1948 Петко Петков пък коментира:

„За съжаление играхме по-добре първото полувреме, получихме доста нелеп гол, после стана лош момент с този втори жълт картон и останахме с 10 човека. От там се промени статуквото на терена и не можехме да доминираме. Дадохме инициативата и може би този резултат е справедлив. През първото полувреме стояхме по-добре на терена, а през второто имаше повече борба. Предвид обстоятелствата мисля, че беше нормално. Попитайте съдиите за картоните. Има си хора, преценяват. Те за това са тук.”

„Има позитивни неща. Има и неща, които не ми харесват, но това е процесът на работата. В момента мисля, че е доста интересно първенството. Има доста отбори, които се борят за промоция, това е добре. Мисля, че най-добрите ще успеят”, каза още Петков.

За мен не е нова позиция. Аз съм имал известен период начело и на Литекс, и преди това на Септември. Не е нещо ново. Аз съм 25 години във футбола. Поех отбора в движение и не съм правил подготовката и селекцията, трябваше ми известно време да опозная играчите. Този процес продължава и се надявам във всеки мач да изглеждаме по-добре.