Велислав Вуцов отчете, че играта на Янтра Габрово не се е получила и заради това се е стигнало до загубата от Спартак Варна.

„Два-три дена бяхме перфектни, един-два безобразни. В този мач не можах да позная отбора си. Отстъпихме във всичко. Страшно много брак, подавания сгрешени на 2-5 метра, не може да се уцелим. С този начин на игра няма как да стане. На случайност, ако бяхме вкарали някой гол, щеше да е чудо. Преди техния гол имаше фал“, каза Вуцов.

„Безобразно отношение откъм борба, единоборства, катастрофално положение. Ние сме млад отбор, искахме да влезем в шамарите при големите. Ние сме 12-и по бюджет в групата. Явно, че там ще ни натискат. Като гледам бригадата, която е пратена, как се свири. Първо полувреме се дава 3 минути продължение при 0:0, второто 6 при смени, голове, картони. Спартак е най-скъпият отбор, не се наемам да кажа кво, що. Играха по-добре от нас, това е сигурно. Трябва да се върнем на пътя на играта от предните мачове. Днес бяхме един мек, страхлив отбор. С уплах, страх да играем с топката, да влизаме в единоборствата. Ние днес да бяхме играли срещу отбор от В група, щяхме да загубим“, завърши Вуцов.