Президентът на Славия Венцислав Стефанов бе изключително краен в оценката си за съдийството на главния рефер Антон Генов след нулевото равенство срещу Локомотив София. След наставника на „белите” Вили Вуцов, босът на клуба също се изказа остро по адрес на Генов.

„Това е Антон Генов. Мъж без мъжество. Трамвай номер 5 прави по-малък завой от Антон Генов. Като видя положението и зави в обратна посока. Ограби труда на момчетата. Директно поръчков съдия. Ще напиша жалба до съдийската комисия. През първото полувреме неговият асистент пропусна цели три засади”, изригна Стефанов.

„А за удар без топка какво се показва? Аха, червен нали? Има дузпа в 92-ата минута. Аз лично се съмнявам, че той е мъж. Ако си мъж – свириш. Надявам се, че някои фактори в тази държава ще се намесят. Ще пуснем жалба до съдийската комисия. Ще ми бъде любопитно да видя и доклада на съдийския делегат. Мачът се предаваше по телевизията. Съдийската комисия може да се сезира сама”, сподели още босът на „белите”. Стефанов посъветва още Генов и колегите му от съдийската тройка „да използват парите от мача за лекарства.”