Търговският директор на ЦСКА Георги Павлов отговори на Българския футболен съюз. От родната централа вчера поискаха официално извинение от Павлов по повод изказването му, че „червените“ не са получили премията си от 50 000 лева за спечелената Купа на България през 2011 година. От централата обявиха, че са готови да заявят клевета срещу шефа от „Българския армия“.

Павлов публикува на официалната страница на „армейците“ своя отговор до БФС.

Ето изявлението на търговския директор на ЦСКА (без редакторска намеса):

Уважаеми дами и господа,

чувствам се изключително поласкан, че при наличието на огромен обем работа в българския футбол, в БФС имат време да се занимават с мен. Следят телевизионните ми изява, четат интервютата ми… Вчера от футболната централа поискаха да им се извиня.

Направиха го като прикачиха квалификации към името ми. Обвиниха ме в некомпетентност. Добре. Ако трябва ще го направя. Ще кажа че съжалявам. Може да съм сбъркал. Затова ще се извиня. От БФС очаквам обаче, да защитава интересите на клубовете. На всички. Това исках. Нищо повече. Имам достойнство. Сбъркам ли – признавам. Въпреки че, от БФС мълчат, когато грешат. Не казват „извинявайте”, нито за Анисе, нито за Платини, и още куп казуси. Е, аз ще кажа. Защото ЦСКА е най-важен.

Георги Павлов

Търговски директор