Треньорът на Миньор Перник Антон Велков заяви, че победата с 3:0 над ЦСКА е напълно заслужена с оглед на представянето на неговите футболисти.

„Няма за какво да се извинявам, ако трябва да се извинявам с игра. Играта ни въобще не е в криза, отборът не е в криза. Доказахме сега, че това което говорим не е случайно. Извинил съм се на хората, които мислят, че трябва да го направя – оттук нататък само успехи”, обяви наставникът на жълто-черните.

„Може би причината е, че отново ме назначиха, знаете, че като назначат треньор отборът се стяга. В кръга на шегата разбира се.”

„Благодаря на футболистите ми за раздаването и за това, че ме разбраха в не толкова многото разговори, които имахме време да направим. Смятам, че заслужено победихме.”

„Повече на този конфликт едва ли ще се върна. Винаги съм искал да има човек, който да работи до треньора. Предлагах много варианти, но Георги Славчев не пожела да ме чуе. Война не съм водил и война не съм спечелил. През изминалата седмица, заради този конфликт, не успях да обърна достатъчно внимание на отбора”, каза Тони Велков.