Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев изрази задоволство от играта на своя тим, въпреки трудната победа над Банско с 1:0 в контрола, играна днес. Единственият гол за „червените” вкара Руи Мигел, а дебют направиха уругвайските футболисти Уго Баес и Джонатан Гомес.

„Искам да изтъкна прекрасното гостоприемство на домакините. При удобен момент, ако ни поканят отново ще ни е приятно да направим един приятелски мача. И за нас, и за домакините това бе една тренировка в мачов ритъм. Със съдии, малко по официално. В понеделник имаше празник на града, разбрахме се, уважихме ги и съм доволен и не съжалявам за нашето идване”, коментира Пенев.

„Пуснах всички, с които разполагах. Към момента все пак имаме десет национали. Шест човека в първия отбор, двама в младежкия и двама в юноши старша възраст. Така че това е, с което разполагам. Доволен съм. Някои играха повече, други по-малко. Двамата парагвайци набират ритъм. Тренират сериозно, отговорни са и очаквам повече от тях и те ще го дадат. Стана много приятен и равностоен мач. Както ние вкарахме, така и те можеха да го направят. Резултатът в случая не ме интересува. Пожелавам успех на националите в предстоящите два мача”, каза още старши треньорът на ЦСКА.