Мрачна прогноза за селекционера на националния отбор Петър Хубчев направи легендата на българския футбол Христо Стоичков. Според него, бившият му съотборник от САЩ'94 ще бъде "изгорен" на поста, като даде пример със самия себе си, когато работеше при "лъвовете". 

Според Камата, родните национали ще могат да се класират на голям шампионат, когато всички отбори вече ще бъдат допускани до такива форуми. Форматите на Световните и Европейските първенства постоянно се разширяват и явно това има предвид легендата. 

"Крайно време е да се класират всичките отбори, за да се класираме и ние. Като играем квалификации, все нещо не ни достига. Но Петър Хубчев ще бъде един от тези, които ще бъдат изгорени. Както минах и аз, както мина и Мъри Стоилов, както мина и Пламен Марков", заяви Стоичков пред БНТ. 

"След Пламен Марков, които бяхме, останахме там - без развитие. Сега ще бъде и той изгорен, гледам и Краси (бел. ред. Балъков), че и той надава вой и не му се издържа в българския футбол. Аз отдавна не гледам футбол", завърши Камата.