На пресконференцията си след Изпълкома на Българския футболен съюз, Боби Михайлов потвърди, че оставката на шефа на съдиите Костадин Костадинов не е приета. Освен това босът на БФС разкри, че Наско Сираков не е подал оставката си от Изпълкома.

„Пред нас той (Наско Сираков) не е подавал оставка, той е член на Изпълкома. Не може да коментирам нещо, което е казано пред медиите, ако подаде оставка, тогава ще го коментирам”, заяви Михайлов.

„Оставката на шефа на съдиите не беше приета. Гласувахме му още кредит на доверие, като беше помолен да престане да дава медийни изявления и да има по-голям контрол върху работата на съдиите. Затова им се плаща на съдиите”.

Относно заканата на Емил Костадинов, че също може да напусне Изпълкома, бившият вратар коментира: „Пак е грешна интерпретация, той (Костадинов) каза, че ако Коце Костадинов не си подаде оставката ще си тръгне от Изпълкома. Нито оставката бе приета, нито Костадинов си тръгна от Изпълкома”.

„Според нас Коце Костадинов се справя, нарядите му са точни. Той не е човекът, който свири на терена. Той е почтен човек, дава му се картбланш, искаме по-голям контрол на съдиите и най-вече на съдийските наблюдатели”.

„Не е простимо членовете на Изпълкома да си говорят чрез медиите, това е грешка. Аз не познавам 90% от съдиите, за да решавам техните съдби”, допълни Михайлов.