Наставникът на Славия - Златомир Загорчич, обяснимо беше много разочарован след загубата от Септември. Според него индивидуалните грешки са довели до поражението. Той призна, че ще има среща с шефовете на клуба, след която ще има повече яснота какво ще се случи в отбора. 
 
"Съперникът успя да си вкара положенията, а ние си изпуснахме ситуациите, включително и в последните секунди. Победата на Септември е заслужена. 

Не знам, ще видим, ще си говорим през седмицата с шефовете. Дали може нещо да се случи по този въпрос. Продължаваме и чакаме следващия мач. Всичко зависи от шефовете, те ще вземат решението.

След 15-20-ата минута показахме някои неща, които искахме. Много индивидуални грешки през целия мач. Това е причината да загубим. Ние през цялото време се опитвахме да се върнем, но много по-голяма концентрация в защита трябва. Позволихме два лесни гола, това много ме ядосва. Направихме ситуация пред вратата на противника, но не реализирахме.

Търсим решение. Чунчуков влезе и вкара, радва ме много това. Той обаче не мина цялата подготовка с нас и му липсва физическа подготовка. Надяваме се в следващите мачове да вкарва", заяви Загорчич.