По всичко личи, че бившият футболист на Левски Гари Родригес ще продължи кариерата си в турския гранд Фенербахче. Роденото в Ротердам острие бе собственост на Галатасарай, но премина в отбора от Саудитска Арабия Ал Итихад за девет милиона евро, но животът в Близкия Изток не се понрави на бившия футболист на Левски.

Турските медии побързаха да потвърдят, че футболистът е силно желан от Фенербахче, които са в готовност да му предложат договор за една плюс една година, а преговорите ще започнат в близките часове.

Родригес е реализирал 146 гола в своята кариера досега, а освен за столичния тим той е играл за редица холандски клубове, а също така и за Елче и ПАОК. Иначе за "сините" Родригес игра в рамките на една година - от зимата на 2013-а до тази на 2014-а, след което последва многомилионен трансфер в испанския клуб Елче.

През тази година „фенерите” финишираха на шесто място в класирането, което е чувствително подобрение в представянето им, за разлика от първата част на сезона. Активът от 46 точки стигна на клуба да бъде с девет пред последния изпадащ Бурсаспор, който завърши с 37 пункта.