Левски стана поредният екзекутиран от съдиите български отбор, като финализирането на твърдението идва след отхвърлената от УЕФА жалба.
Лудогорец бе клан с тъпия нож и в двата мача с Динамо Загреб. Надигнеше ли глава и погледнеше ли към победата срещу хърватския тим дори и с човек по-малко, човекът в черно почерняше и най-малката надежда на българския шампион.

Преди това и ЦСКА го отнесе срещу Заря Луганск и Копенхаген. Срещу Левски обаче грешката на Ищван Ковач бе прекалено брутална. Не само видима, но и директно фатална за крайния изход на срещата. А, за да бъде иронията по-пълна трансилванецът Ковач е от един етнос и с нашия шеф на съдиите Виктор Касай.

Уж нает заради името и авторитета си, това за пореден път се оказа необоснована и незащитена с нищо версия. Но пък вероятно 30-те хиляди лева съвсем безпрепятствено и обосновано влизат в сметката му всеки месец, докато Левски се размина с минимиум със 750 000 и максимум с 2 940 000 евро, заради съдийското издевателство срещу "сините". Е, какво пък толкова да му пука на някой шеф от БФС, нали няколко милиона левскари ще плащат сметката, за да го има любимия им клуб...

Голяма работа, че при участие на Лудогорец в груповата фаза на Шампионската лига всеки един клуб от efbet Лига щеше да получи от Фонд "Солидарност" минимум по 160 хиляди евро. Отборите от Втора и Трета лига също щяха да получат сериозни средства. За какво да влизат пари в българския футбол, нали сме много богати?! Нека другите държави да ги взимат! Ама после да не се оплакваме - другите имали хубави стадиони и бази. Имат, защото се борят и гледат собствения си интерес. И не се правят на европейци, когато се подиграват с тях...

Някой въобще знае ли какво точно прави Виктор Касай в БФС? Освен че прибира голяма заплата.