От ЦСКА излязоха с позиция, след като изпълнителният директор на клуба Филип Филипов получи едногодишна забрана да се занимава с футбол. „Червенитe” обявиха, че занапред той ще заема нова длъжност – градинар на Борисовата градина.

Ето какво написаха от ЦСКА:

 "Възкресилият се оставкаджия от БФС отново извади кинжал на любимия ни ЦСКА! Персонажът, който погази куп закони и влезе в световната футболна история като единствения допълзял отново до поста си след 18-месечна оставка, пак го раздава морален типаж. И пак иска пари – 15 000 лева глоба за ЦСКА, защото клубът има мнение, различно от делиорманското ехо. 

Вечната Амбър пак иска да прибира. И заплашва нашия клуб с изхвърляне от елита. Пиеска на абсурда, която в Бояна веднъж вече играха и така съвсем обезсмислиха родното вторанство. Без ЦСКА няма как да оправдавате слугинажа си, г-н Оставка! Няма да има защо кукловодът ви Хегемон Десети да ви дава каквото и да било. Така че не хвърляйте отново прах в обществото. 

И без това БГ футболът тотално се лута в мъглата, която вашето т.н. управление спусна над всички клубове без един. Не ни пробутвайте и стария номер с КЕШай вместо Бата(ка) като шеф на съдиите. Феновете знаят кой плаща и кой и защо само пие шампанско! ЦСКА не застава зад никого, а подкрепя каузи, каквито смята за правилни! Наред с много други клубове!

Филип Филипов ще продължи да върши своята сегашна работа с официалната длъжност градинар на Борисовата градина! Там нито г-н Оставка, нито Хегемон Х ще имат власт да го махнат. Но ако все пак в неприкритата си злоба успеят, ще му намерим друга длъжност! Ние ценим парите, но повече от тях държим на авторитета на служителите си. 

Затова казваме „Наздраве“ на „въздържател“ номер 1 от Бояна с едни 15 000 лева от ЦСКА. И дано не забравите, неуважаеми господа погребални агенти, да почерпите като за помен и КЕШай! Работа ви върши все пак. Нищо че е кукла на конци! 

И накрая – приятно изкарване в Катар! Там ще видите поне къде пак не заведохте националите за цялото ви порочно управление. Но няма страшно – поне сте с 15 000 лева напред в пътуването назад!".