Йордан Милиев и Кирил Акалски не тренираха пълноценно в последното занимание на Левски по време на лагера в Правец. Централният защитник въртеше обиколки заедно с кондиционния наставник Ясен Екимов, а вратарят Акалски спря да тренира в края на заниманието.

Проблемите и на двамата са незначителни, така че не е изключено да играят срещу Локомотив София утре от 18 часа на стадиона в квартал „Надежда”. Срещата ще бъде и под формата на бенефис на Георги Марков, който спря с футбола.

Тази сутрин в Правец мениджърът на „сините” Георги Иванов-Гонзо раздели тима си на два състава и проведе нещо като учебна игра. Най-вероятно по същия начин играчите ще бъдат разпределени за двубоя с Локомотив София.

В единия тим на вратата беше Божидар Митрев, а пред него в защита от дясно на ляво бяха подредени Дъстли Мюлдер, Стефан Станчев, Живко Атанасов и Марко Видович.
В халфовата линия оперираха Мариян Огнянов, Даниел Димов и Христо Йовов, а в предни позиция за този тим играха Цецо Тонев, Симеон Райков и Иван Цветков.

От другата страна бяха вратарят Пламен Илиев, защитниците – Александър Башлиев, Лъчезар Балтанов, Иво Иванов и Орлин Старокин. Пред тях като опорни полузащитници действаха Владимир Гаджев и Сержиньо Грийн, а играта организираше Дарко Тасевски. В нападение по фланговете атакуваха Тодор Христов и Даниел Младенов, а на върха бе Сьорд Арс.