Изпълнителният директор на Берое Васил Драголов съжали, че тимът му е отпаднал от турнира за Купата на България, но все пак заяви, че е доволен от играта на своя отбор срещу Левски. „Сините” продължават напред в турнира, след като детронираха настоящия носител с минималното 1:0 на стадион „Георги Аспарухов”.

„Мисля, че сме тръгнали в правилната посока и за догодина ще направим един много добър тим”, сподели след мача Драголов.

„И ние имахме нашите възможности, ако бяхме отбелязали в 47-та минута, ситуацията, която имахме, но аз съм доволен от представянето на отбора. Бяхме достоен противник. Нормално е да търсим нашия шанс, защото знаем, че Левски е един от най-добрите отбори в България, да не кажа и най-добрият, затова ние трябваше да чакаме нашия шанс и да играем по този начин”, сподели шефът на Берое.

„Всички, които бяха на терена дадоха всичко от себе си. Ние разчитаме на всички играчи, нямаме основни и неосновни футболисти. Ние се опитваме да направим един млад отбор, който занапред да се бори за Европа”, завърши Васил Драголов.