Футболистът на Берое Мартин Райнов изрази съжалението си за пропуснатата дузпа и отпадането на тима на осминафиналите за Купата на България от Ботев точно сред изпълнение на дузпи.

„Искам да кажа, че аз съм виновен за това отпадане, тъй като за пореден път изпускам важна дузпа. Благодаря на отбора за раздаването. Извинявам се на тях и на всички фенове на Берое”, коментира Райнов попитан за това, че само преди дни се завърна на терена и игра 120 минути, той отвърна: „Не искам нищо да казвам по темата.”

„Мисля, че по-добре играхме от отбора на Ботев. Те са силен отбор, но мисля, че играхме по-добре от тях. Имахме по-добрите шансове и можехме да спечелим. Отиде вече мачът на дузпи. Там някои казват, че е рулетка, други – не. Така се случи, че отпаднахме. Всички съжаляваме, но трябва да вдигаме главите, защото в понеделник имаме важен мач и трябва да го спечелим”, заяви още Мартин Райнов и добави:

„Със сигурност сме заедно всички. Това не ни е първият момент, който е труден. И миналата година имахме няколко трудни момента. Мисля, че успяхме да ги преминем. Вдигнахме се. Сега пак ще го направим и в понеделник ще спечелим.”