От ЦСКА публикуваха становище, с което целят да защитат интереса на феновете на "червените". От "Борисовата градина" твърдят, че на 2-и май (понеделник) е постигната договорка с фирмата, разпространител на билети да не бъдат пускани онлайн билетите за Сектор "А" на "Васил Левски" за предстоящия финален мач с Левски.

Ето какво написаха "червените" без редакторска намеса:

Антон Узунов
100 снимки

​❓Какво се случи с билетите за финала за Купата на България и какви мерки ще предприемем, за да защитим интереса на нашите фенове?

🗓Вчера (02.05.) беше постигната изрична договорка с фирмата разпространител “Ивентим” билети за сектор “А” да не бъдат пускани онлайн, а само на касите на стадион "Българска армия" 🗓Днес (03.05.) от “Ивентим”, напълно самосиндикално и без да предупредят клуба ни, решават да пуснат в продажба онлайн билети за сектор “А”, където ще са разположени нашите фенове.

❌След очевидно добре планиран сценарий, в първите минути на онлайн разпространението, фенове на “Левски” изкупуват все още неизяснено количество билети за нашия сектор.

LAP.bg
89 снимки

❌Веднага след като видяхме онлайн продажбата, се свързахме с “Ивентим” и настояхме тя да бъде блокирана. ‼️ Изрично настояваме, след некоректното отношение и липсата на елементарна организация преди най-взривоопасния футболен двубой, да бъдат взети мерки, така че сигурността и комфортът на всички наши привърженици да бъдат осигурени. Търсим най-доброто решение да гарантираме, че провокациите ще бъдат спрени в зародиш и че чужди фенове няма да бъдат допуснати в сектора на ЦСКА. Ако се наложи, ще анулираме всички продадени дигитални билети за сектор “А”. Осъзнаваме, че това ще причини неудобство и за нашите привърженици, закупили си билет онлайн, но няма как да позволим “синьо” шалче да бъде развято в “АРМЕЙСКИЯ” сектор. ‼️ Категорично заявяваме, че няма да допуснем никой да се подиграва с нашите фенове и великия ЦСКА.