ЦСКА и Лудогорец ще продължат яростното си съперничество от последните години със сблъсък от полуфиналите в турнира за Купата на България. Срещата е с начален час 19:30, а DIEMA SPORT ще излъчи срещата в своя ефир. Gong.bg ще проследи всичко най-интересно от срещата на живо. 

В лагера на "червените" витае чувството за ново начало. Това ще е официалният повторен дебют на Любослав Пенев начело на "червените", след като специалистът замени Бруно Акрапович начело на отбора. ЦСКА се надява, че това може да наклони везните в тяхна полза, с оглед на ефекта на новия треньор. 

Пенев определено ще е амбициран отборът му да се представи на далеч по-силно ниво, спрямо продукцията на "червените" в началото на втория полусезон, когато бяха тотално надиграни от Лудогорец на "Хювефарма Арена" и загубиха с 0:1. 

В Лудогорец, от друга страна, ще се търси заличаване на лошите спомени от отпадания за Купата на България през последните години и достигане до заветния финал. Валдас Дамбраускас и Любо Пенев вече се срещнаха на два пъти през сезона, а и двата мача предвещават, че днешният ще е безкрайно интересен и непредсказуем.