Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев прие спокойно жребия за 1/4-финалите за Купата на България, който противопостави "червените" на Лудогорец. Мачът е в средата на декември в София. Според специалиста, тимът му е фаворит за Купата и има такава цел, така че не би трябвало да се притеснява от никого. 

Финал преди финала: ЦСКА срещу Лудогорец за Купата!

"Жребия го приемаме такъв, какъвто е, няма как да го променим. Поставили сме си цел да спечелим Купата и рано или късно трябваше да срещнем фаворитите. Сега имаме мач с Лудогорец за първенството, върху който сме се концентрирали, после имаме още четири мача, преди да мислим за двубоя за Купата."

Димитър Пенев за Лудогорец: Мисля, че този път ще се получи

"Мисля, че жребият е нормален за нас. ЦСКА не трябва да прави разлика дали е домакин или гост, ЦСКА трябва да излиза да надиграва противниците си и да печели мачовете си. Това е", заяви Белчев пред сайта на клуба и коментира какво е желанието му, свързано с този мач. 

Война на Армията, ключ за Левски в Русе

"Наистина нямаше значение с кого ще се паднем. Да бяхме аутсайдери, да си избираме съперници. Но ние сме фаворити и който и да ни се беше паднал, това е. Надяваме се преди Коледа и Нова година да оставим едни добри впечатления у феновете и те да посрещнат едни весели празници", завърши Белчев.