Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев коментира жребия за Купата на България, който отреди "червените" да играят с Лудогорец на четвъртфиналите.

Финал преди финала: ЦСКА срещу Лудогорец за Купата

"Мисля, че е по-добре да бъде така. Сега играем за първенството, а после и за Купата. Тъкмо ще видим амбициите на нашия отбор какви ще бъдат, както и желанието в играчите за победа или равен. Когато и да се играе, тези два отбора са амбицирани. Който е по-добрият, да победи", коментира Димитър Пенев и продължи:

"Тази среща, която предстои за първенството ще подскаже и резултата за Купата. След като е един мач, а не два, всеки един може да победиш или да направиш грешка. След като сме домакини, имаме какво да си връщаме на Лудогорец и мисля, че този път ще се получи. Домакинството все пак е предимство, феновете се увеличават. Футболистите си имат програма. Мисля, че това е доброто - домакинството, което изтеглихме."

"Всички са фаворити след като отиваш на полуфинали. Всички отбори искат като Славия, Ботев, Левски - искат и те да бъдат финалисти. Победите винаги са добре. Някой път с по-слаб резлутат, но да има победа за нас", завърши Димитър Пенев.