Президентът на ЦСКА Димитър Пенев за пръв път от доста време се изказа остро срещу играта на тима срещу словенския Мура. "Армейците" направиха самоубийствен хикс 1:1, който на практика ги изхвърли от Европа.

"Имало е и много други загуби в историята ни, но един отбор като противника, срещу когото играхме днес... Никой не е очаквал да ни вкарат гол на наш терен", каза Пенев след двубоя. "Безобразна игра в защита и в атака, особено Присо и защитата – така не може да се играе в международен мач. Основно футболистите трябва да си обърнат внимание, на спортно-техническото ръководство аз ще обърна внимание."

"Имаме футболисти, но трябва да играят по-отговорно. Може би трябва книги да прочетат за историята на ЦСКА. Отново един неприятен момент за нашия клубен футбол. Снощи по същия начин загубиха и Лудогорец. Някои момчета явно не знаят, че съществуват такива клубове като Левски и ЦСКА. Безотговорна игра, какво може да се говори? Ръководството и да се обвинява, играят футболистите на терена. На този отбор трябваше да се вкарат, за да бъдем спокойни на трибуните и да се радваме. Жалко, защото ЦСКА е участвал в десетки мачове, които не е губил срещу такъв отбор", завърши Пенев.