Изпълнителният директор на ЦСКА Венци Живков изрази оптимизъм на летище София, при заминаването на отбора за Виена. Утре вечер, „червените” излизат срещу месния Рапид в мача от груповата фаза на Лига Европа.

Живков, коментира новия пост на Емил Костадинов, като сподели, че щом решението е взето от собственици, всички трябва да са съгласни с него.

Изпълнителният директор на „армейците” също така говори и за треньорското място, като допълни, че има договорка Милен Радуканов да води отбора до края на сезона.

„Винаги съм оптимист и се надявам, че ще победим. Тук в София не успяхме, но мисля, че отборът играе по-добре, има израстване. Дано победим утре, за да бъдем всички много радостни и щастливи”, каза Живков.

„Емо Костадинов мисля, че няма да пътува с отбора, тъй като снощи имаше среща със собствениците на тима. Не знам точно какъв пост са му предложили, прочетох по вестниците, че ще бъде изпълнителен директор по спортно-техническите въпроси. Тази формулировка не знам дали е точно така. Според мен се препокрива със спортно-техническия директор. Но това е мой коментар. Не знам какво са имали предвид собствениците, когато са нарекли тази длъжност така. Това е тяхно решение. Всички трябва да бъдем съгласни с това”, допълни той.

„Решихме този път да пътуваме с по-малък чартър. За по-голямо спокойствие и сигурност на футболистите. Да не ги разсейват други лица, които пътуват. Мисля, че за другия мач с Порто ще наемем по-голям самолет, тъй като сега за този мач имаше много интерес и много хора искаха да се запишат за екскурзия. Знам, че много привърженици ще посетят мача. Така че, взехме това решение, може би спонтанно, правилно или неправилно, вече е факт.”

„Искрено се надявам този мач да бъде по-различен от онзи в София. Отборът да играе по-добре, по-агресивно. Да имаме шанс, късмет и дано да победим. Имаме основания за това, тъй като в последните мачове победихме Миньор, Берое. Отборът ни играе по-емоционално, играе докрай, агресивно. Имаме необходимото спокойствие. Мисля, че утре можем да се поздравим с една победа”, сподели изпълнителният директор на ЦСКА.

„Милен Радуканов отдавна е при нас, доказал се е. Неговият проблем е, че няма Про лиценз. Договорили сме се той да води отбора до края на сезона. Сега, Сашо Борисов ще води отбора по документи. Те ще си помагат. Имаме пълно доверие на Радуканов, няма драма в такива отношения. Важното е ЦСКА да победи. Това е най-важното”, завърши Венци Живков.

--

Бъдете с ЦСКА в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg