Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви на летище София преди заминаването на отбора за Виена, че тимът му може да победи Рапид. „ЦСКА винаги играе добре в евротурнирите и аз вярвам, че може да победим утре вечер”, коментира наставникът.

„Надявам се тези две победи да са повлияли на момчетата положително, за да вървим по нов път с по-добро развитие. Настроение в отбора има. Почти съм наясно с титулярния състав за утрешния мач. Имам някой колебания и ще изчакам да мине довечера тренировката преди да реша кой ще играе окончателно”, добави той.

„Искам утре да играем много по дисциплинирано, отколкото в първия мач. Да направим всичко възможно да се представим добре, за да търсим победата. Двама от основните футболисти на Рапид няма да играят, което е добре за нас. Съперникът е среден европейски тим и въпреки че и те се представят колебливо в австрийското първенство на собствен терен предполагам, че ще дадат максимума от възможностите си. Защото те все още се надяват да продължат в следващата фаза”, допълни Радуканов.

„Няма никакви проблеми с Мишел Платини. Всички 19 футболисти са на мое разположение без никакви оплаквания. Искрено се надявам феновете да ни подкрепят. Подчертавам, че отиваме във Виена за да покажем добър футбол да търсим победата най-вече заради всички фенове, които ще дойдат да ни подкрепят не само от България но и от западна Европа. Най-важното е да играем за тях, а след това и за клуба”, завърши старши треньорът на ЦСКА.