Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев също бе любезен да отговори на журналистическите въпроси преди заминаването на отбора за Виена, където утре вечер „армейците” ще се изправят срещу местния отбор на Рапид. На аерогара София Пенев сподели, че не трябва да се разчита само на късмета.

„На отбора му трябват точки стига с този късмет. Точките се печелят с игра. Видяхте, че настроение има. Момчетата са весели усмихнати, но мачът е едно, а пътуването е съвсем друго. Тези точки трябват на отбора, за да може да са по спокойни до края на годината, а после ще се мисли за по сериозна работа за втория полусезон. Това е и работа на ръководството”, коментира Пенев.

„Не може да се промени кой знае колко обстановката за две седмици, но Радуканов е от началото в щабовете на всички треньори, които се изредиха до този момент. Задачите са си същите. Той е млад треньор, спазва си задълженията. Имаше добри и слаби мачове, но треньорската професия е така. Когато един отбор излиза от кризата трябва да има точки и да е на водещите места. В края на годината ЦСКА трябва да е на първо място или да е на място, което позволява да се играе в евротурнирите. Тогава може да се каже, че е излязъл отборът от кризата”, допълни почетният президент на ЦСКА.

„Не мога да коментирам новия пост на Емил Костадинов. Това си е решение на шефовете. Не знам дали то е официален факт, но ако е така, е учудващо, че няма да пътува с отбора”, завърши Димитър Пенев.

--

Бъдете с ЦСКА в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg