Крилото на ЦСКА Румен Трифонов смята, че футболистите сами са виновни за това да има едва 3000 зрители на мача от Лига Европа срещу Клифтънвил.

„В този мач беше важно да победим и малко да подобрим представянето си, защото в мача на представянето ни се представихме доста срамно. Трябваше да се вдигнем, имайки предвид, че предстои и вечно дерби”, коментира бившият футболист на Миньор Перник след успеха с 3:0 срещу северноирландците.

„Имаше желание много рано да вкараме голове и прекалено бързо играехме, трябваше повече да задържаме топката. Има още много още много какво да се желае в нашата игра и се надявам, че до мача с Левски треньорът ще анализира тези наши слаби страни и да ги изчистим.”

„Да, аз съм наказан за мача от първия кръг на настоящето първенство. Няма значение кой ще играе в този мач, това са най-хубавите мачове за един футболист, истинските мачове.”

„Нямаме вече накъде да правим протоколни двубои. Трябва да влизаме доста сериозно в нашите мачове, защото има още доста какво да се желае. В реванша ще отидем, за да се представим по най-добрия начин.”

„Нормално е, ние така си го направихме с последната контрола, ако бяхме били с 5:0, щяха да дойдат днес още 5000 човека. За съжаление е така, ние гоним хората”, каза още Румен Трифонов.