Черногорският Титоград записа победа в последната си проверка преди мачовете с ЦСКА от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Тимът надделя над Искра с 1:0 и вече насочва подготовката си изцяло към битката с "червените" на 9 юли. 

Единственото попадение беше дело на Радомир Джалович. Той беше точен в 70-та минута, а като цяло тимът му показа доста неубедителна игра и само доказа очакванията, че препятствието пред българския съперник е леко и не би трябвало да представлява проблем за скъпата селекция на Люпко Петрович. 

В същото време, от Титоград ще направят всичко по силите си да приемат "червените" на собствения си стадион за реванша. Ръководството най-накрая успя да сложи осветление на съоръжението, след като в последните четири месеца работеше по въпроса. 

Титоград стана едва четвъртият отбор с лампи на стадиона си в Черна гора. Другите са Будучност, Петровац и Сутиеска. Точно това дава увереност на черногорците, че ще домакинстват на стадиона си, защото критериите на УЕФА за първите квалификационни кръгове на евротурнирите са занижени.