Билетите за двубоя от първия квалификационен кръг на Лига Европа между ЦСКА и Титоград вече са в продажба и на касата до фен магазина на стадиона. Мачът ще се играе на 9 юли (вторник) от 20:30 часа на "Българска армия". Феновете ще заемат своите места в секторите А и В, а сектор Г ще бъда затворен за мачовете от Лига Европа. 

Касата е с работно време от 10:00 до 19:00 часа. От нея картодържателите имат възможност да закупят билет с 10% за отстъпка за мястото, описано на картата им, до 7 юли (включително). Притежателите на карта за сектор Г ще могат да се възползват от отстъпка на билет за сектор В.

Хора с инвалидност над 49% получават 20% отстъпка от билета за двубоя. За използването ѝ се предоставя решение на ТЕЛК на касата.

Цените на билетите са:

- Сектор А - 20 лева

- Сектор В - 15 лева

- ВИП ложа - 150 лева

Деца до 7 години влизат на стадиона безплатно.

Билети могат да бъдат закупени и от мрежата на БестТикетс - бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange и касите на "Арена Армеец".

"Припомняме на картодържателите от миналия сезон, че местата им ще се пазят до 5 юли (петък) включително, а в събота те вече ще бъдат пуснати в продажба", пишат от официалния сайт на ЦСКА.

Привържениците могат да си закупят абонаментна карта от офиса на администрацията на "Армията" всеки делничен ден от 09:00 до 17:00 часа, като пластиките се издават на място. За улеснение на феновете администрацията ще работи извънредно и в събота (6 юли) от 14:00 часа до старта на контролата с Вихрен в 19:00.

За секторите В и Г карти ще се продават и онлайн в сайта на партньора на "червените" - БестТикетс. 

Цените на картите са както следва:

- Сектор А - 175 лева

- Сектор В - 115 лева

- Сектор Г - 85 лева

- ВИП ложа - 2000 лева

- Паркомясто - 400 лева

Картите ще важат за домакинските мачове на ЦСКА на "Българска армия" и Националния стадион в Първа лига и турнира за Купата на България.