Задачата пред ЦСКА в първия квалификационен кръг на Лига Европа изглежда все по-лесна. Съперникът Титоград от Черна гора и при жребия изглеждаше съвсем леко препятствие, но събитията от последните дни само затвърждават мнението. 

Наставникът Драголюб Джуретич разкри, че голямата част от играчите, изнесли тежестта на миналия сезон, вече са напуснали и той има съвсем кратко време до началото на новата кампания, за да сглоби боеспособен състав. 

Самият Джуретич е нов на треньорския пост в Титоград, като е бил назначен заради богатия си опит да гради отбори от млади играчи. Такава ще е целта пред него и през предстоящата кампания, което подсказва, че черногорците ще са само спаринг-партньор на "червените". 

"Имах среща с президента и той ми каза, че трябва да сглобявам състав от младоци. И няма как да е иначе, тъй като е прекалено дълъг списъкът на играчите, които ни напуснаха. Вратарят Люлянович, защитниците Бакрач, Ойданович, Радулович и Дедич, най-добрият ни нападател Павичевич, както и партньорът му Шекулич си тръгнаха, а Банович предпочете да отиде на проби в Триглав", оплака се Джуретич. 

Точно тези обстоятелства го накараха за пореден път след жребия да натърти, че ЦСКА е огромният фаворит в битката и той се надява само тимът му да се представи на ниво и да защити реномето на черногорския клубен футбол. 

"Нямахме късмет при жребия и това е ясно на всички ни. Чака ни много тежка задача, да не кажа и по-големи думи. ЦСКА е мощен клуб и е, меко казано, абсолютен фаворит в срещата. Ние обаче няма да се дадем без бой."

"Вече на всички е ясно, че този съперник е най-тежкият от всички. Но ние ще дадем отпор и ако ни се отвори някакъв огромен късмет, можем да поднесем и изненада. Ние сме сред четирите най-добри черногорски клуба и искам да затвърдим реномето", заяви Джуретич.