Старши треньорът на Бешикташ Бернд Шустер обяви, че тимът му търси задължителна победа в първия си мача от Група L на Лига Европа срещу ЦСКА от 22:05 часа на стадион Инюню.

„Отборите от нашата група са от висока класа, тук няма лесни съперници. Трябва да го направим - да стартираме с 3 точки. За това трябва да подходим по нашия начин към мача и да се борим”, заяви Шустер.

„Основната ни цел е сме един от първите два отбора в групата. Ако направим нещата правилно, ще се класираме напред. Трудно ми е да коментирам, докъде ще стигнем. Първо трябва да излезем от групата.”

„В състава ще има няколко промени. След този мач ни чака и тежко дерби в неделя (срещу Фенербахче). Трябва да сме готови да спечелим тези два двубоя. По тази причина в състава може да има ротации.”

„Освен това през цялото време трябва да си подготвен за всичко във футбола. Аз съм късметлия, защото имам добри играчи и при промяна те се вписват добре в тима. Правим промени и играчите се чувстват удобно”, каза още Шустер преди мача с ЦСКА.