„Получи се много добър мач и това казах вчера на заминаването, турнирните двубои са непредвидими, всичко може да се очаква”, каза водещият се все още официално за старши треньор на ЦСКА Сашо Борисов след равенството 2:2 срещу ТНС като гост и очакваното класиране в групите на Лига Европа, с оглед на резултата от първата среща.

„Независимо, че бяхме били с 3:0 в първия мач се видя, че ТНС не е случаен отбор, показаха хъс, желание за игра, искаха да зарадват феновете си”.

„Ние се възползвахме от това нещо, вкарахме ранен гол, което мисля, че ни успокои и допуснахме два нелепи гола, които не трябваше да бъдат в нашата врата. Мисля, че реалният резултат трябваше да е в наша полза, но това е във футболът.”

„Получаваха се инструкции от Гьоре Йовановски, всичко е с негово знание, той е част от отбора, той е старши треньора, той си определя нещата и негова е заслугата за класирането на отбора”, каза Борисов и коментира факта, че играчите на червените празнуваха след равенството 2:2 след ТНС.

„Това не приляга на ЦСКА, моето мнение е така. Можеше да се получи и трети гол в 90-ата минута, трябваше да търсим нов гол и да бъдем много по-убедителни в този двубой.”