Спортно техническия директор на ЦСКА Емил Костадинов изрази съжаление за изпуснатата победа срещу ТНС и равенството в Рексъм.

„Много ме е яд за изпуснатите точки за нашия коефициент. ТНС са удобен противник за това. Направихме си мача труден още през първото полувреме. В крайна сметка футболистите трябва да разберат, че трябва да се борят за победата във всеки мач”, заяви Костадинов.

„Това, че новите попълнения започват да вкарват е добре за клуба и за самите тях. Леко по леко те ще си покажат истинските качества. На всички чужденци им е трудно след този старт, който имахме и от това, че идват в друга държава и нова обстановка. Мисля, че Тибони загатна за своите качества. „

„Трябва да сме подготвени да играем сряда – събота или четвъртък – неделя. Футболистите го знаят много отдавна и не става да се оправдават. Мисля, че до неделя ще се възстановят за тежкия мач в Сливен.”

„Който и да се падне в групите ще ни бъде трудно, ако играем по-този начин. Надявам се да покажем най-накрая истинското си лице, след като се завърнат и контузените ни футболисти.”