Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев направи много интересен коментар за словесните престрелки между собствениците на трите водещи клуба у нас в последно време.

Според Петричев босовете на Левски и ЦСКА Спас Русев и Гриша Ганчев са се обединили срещу Кирил Домусчиев и шампионите от Лудогорец.

Ръководителят при "орлите" обаче предупреди Русев, че "ще разбере, че Ганчев не е крутушка" а си е сериозна акула".

"Не искам да коментирам собствениците на отборите, тъй като не са на моето ниво. Те са в правото си да казват каквото искат. Аз мога само с интерес да коментирам тази коалиция, която се оформя между Русев и Ганчев, но според мен тази коалиция ще продължи доста кратко, тъй като няма да е далеч моментът, в който двата отбора ще се сблъскат и тогава господин Русев ще разбере, че Ганчев не е крутушка, а си е сериозна акула, на която Лудогорец усеща зъбите през последните 8 години, в които е в първенството. Ще наблюдаваме с интерес как ще се развие тази коалиция между тези двамата", заяви Петричев при заминаването на тима за Кипър, където в четвъртък гостува на АЕК Ларнака.

"Емоциите утихнаха веднага след мача (с Левски - б.р.), порадваха се момчетата и се концентрираха за предстоящия важен двубой в Никозия. Този двубой ще реши доста неща, за нас се явява изключително важен. Пътуваме с идеята да спечелим. Смятам, че ако не победим утре, вече нещата стават изключително имагинерни."

А относно напускането на Пауло Аутуори, Петричев коментира:
"Имаше емоция след края на мача, Марселиньо каза няколко думи, Съни Дяков...действително момчетата харесват Пауло Аутуори, но нещата ще продължават по същия начин. Неговият екип остава тук, Тони Здравков поема нещата, опитен български специалист, няма някакви драми."

Още по темата с войната между босовете:

Комисията по феърплей подминава разгорещените босове

Кирил Домусчиев изригна срещу Гриша Ганчев и Спас Русев

Спас Русев имаше претенции към съдийството на дербито с Лудогорец

Гриша Ганчев: Левски ми е безразличен, Русев играе по правилата

Ганчев: Унгарският премиер дойде в Разград, за да не отрежат главата на Видеотон

Спас Русев към Домусчиев: Някои се припознаха в думите ми