Голът дава шансове за реванша, коментират черногорските медии след загубата на Сутиеска от Левски с 1:3 в София в първата среща от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

"Левски е с класа по-добър, но голът на Маркович съхрани надеждата за Сутиеска", пише местното издание "Вести". Левски поведе още в първата си атака след гол с глава на Жуниор Мапуку, който удвои в средата на второто полувреме с удар от дистанция. И при двата гола вратарят на черногорците Суад Личина се представи колебливо.

"Мапуку наказа грешките на Личина. Сутиеска е на ръба на елиминацията. Слабият първи мач струваше скъпо на момчетата на Никола Ракойевич, които ще имат трудната задача да наваксат изоставане от два гола в реванша", коментира "CDM". Трето попадение на Роман Прохазка малко преди почивката изглежда до голяма степен предрешаваше крайния победител от сблъсъка, но след почивката Сутиеска върна един гол чрез Божо Маркович 11 минути преди края.

"Сутиеска се завръща ранен в Никшич. Отборът на Никола Ракойевич загуби с 1:3 от Левски в София. При 0:3 след първото полувреме никшичани бяха заплашени от пълна катастрофа, но през втората част те заиграха по-добре и успяха да вкарат гол, който им дава правото да се надяват на чудото в реванша", пише "Н1"./БТА