Старши треньорът на Сутиеска Никола Ракойевич сподели, че е ясно, че Левски е бил по-добрият отбор, и че остава фаворит.

"Сините" биха с 3:1 в първи мач от Лига Европа.

"Предвид как започнахме мача, резултатът е много добър за нас. Вярвахме, че може да бъде и по-добре, но е важно, че успяхме да вкараме гол," заяви Ракойевич.

"Левски е по-добрият отбор от нас, но това нищо не означава все още. Имахме добри моменти и ние, към края на мача, можеше да бъде и по-добре, ако не бяхме допуснали този толкова ранен гол," добави той. "Но нашият гол ще направи реванша интересен. Все пак няма какво толкова повече да направим, вероятно и във втория мач ще използвам същия състав."

"Направихме серия грешки през първото полувреме, но нашият отбор е много по-млад от Левски, и пак ще повторя, че мачът не завърши толкова зле за нас. Левски има голяма преднина, но има още един мач. Както и в първия мач, Левски ще е фаворит, но ще видим," каза още наставникът.

"Що се отнася до срещата на Лудогорец с Младост Подгорица (б.ред. тогава именно Ракойевич водеше Младост) и сегашната с Левски, разликата е голяма. Лудогорец играеше с 8 чужденци, а Левски залага на ваши играчи. Ние също имаме много малко чужденци. Въпрос на възможности и предпочитания," завърши той.