Героят за Левски в мача със Сутиеска безспорно се казваше Жуниор Мапуку. Френският нападател реализира две от попаденията за успеха с 3:1, като за първото от тях му трябваха само 12 секунди. Така той стана авторът на най-бързия гол в историята на вековния клуб в евротурнирите. Той сподели, че е бил стресиран преди мача, но сега е много щастлив.

"Благодаря за всичко. Да, днес няма шампанско, но се чувствам страхотно. Вкарах два гола за новия си отбор. Преди мача бях много стресиран, но сега мисля, че мога да направя всеки щастлив. Благодаря на отбора си, благодаря и на Господ за всичко, което се случи днес", заяви Мапуку пред DIEMA SPORT и сподели, че не е знаел за историческата стойност на попадението си.

"Не знам, че вкарах най-бързия гол. Започнахме много добре, работехме много. Този сезон стартирахме много добре и показахме, че никой не може да се шегува с Левски този сезон", заяви още Мапуку и разкри защо се е зарадвал толкова бързо след отбелязването на това попадение.

"Преди мача бях много стресиран, както казах. Не знаех дали ще вкарам първия си гол тук, а сега съм много щастлив. След отбелязването му започнах да правя малко луди неща на терена при радостта си, но впоследствие се уталожиха нещата", заяви французинът и говори за ответния сблъсък в Никшич.

"В реванша отиваме със същата амбиция, със същата мотивация. Не се интересуваме с кой отбор играем, няма да гледаме видео, няма да се панираме и отиваме да бием. Мисля, че имаме всички шансове да бием. Сигурен съм, че се справихме добре днес", каза още нападателят и сподели, че е дошъл, за да остави впечатление на "Герена", спомена и Гара Дембеле.

"Не съм дошъл в Левски да си правя шеги, идвам да играя. Не знам колко гола ще вкарам, но ще дам всичко от себе си. Не съм лъжец и няма да давам празни обещания, ще дам всичко от себе си и ще помогна за доброто представяне на отбора. Не познавам Гара Дембеле, но съм чувал за него. Ако съм като него, ще съм много щастлив", завърши Мапуку.