Днес българските отбори - Левски, ЦСКА и ЦСКА 1948, които участват в Лигата на Конференциите, излизат във важни битки за честта на българския футбол. 

Европейските мачове на българските участници може да гледате на живо в каналите на Нова Броудкастинг Груп.

Левски посреща северномакедонския Шкупи в мач-реванш от втория квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите. Срещата на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ стартира в 20:00 часа и ще може да я наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA. На сайта Gong.bg ще проследим на живо всичко най-интересно от сблъсъка.

В първия мач Левски се ноложи с 2:0 като гост.

ЦСКА гостува на румънския Сепси в мач-реванш от втория квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите. Срещата на стадион „Сепси Арена“ в Сфънту Георге стартира в 20:00 часа и ще може да я наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA. На сайта Gong.bg ще проследим на живо всичко най-интересно от сблъсъка.

Първата среща на стадион "Българска армия" завърши с успех за румънците с 2:0.

ЦСКА 1948 гостува на румънския вицешампион ФКСБ в мач-реванш от втория квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите. Срещата на стадион „Триумфална Арка“ в столицата Букурещ стартира в 21:30 часа и ще може да я наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT 3, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA. На сайта Gong.bg ще проследим на живо всичко най-интересно от сблъсъка.

Първата среща на Националния стадион "Васил Левски" завърши с успех за румънците с минималното 1:0.