Гара Дембеле вкара поредния си важен гол за Левски от началото на сезона, като отбеляза победното попадение в реванша срещу АИК Стокхолм, което класира сините в Лига Европа.

„Не мисля, че съм най-добрият в отбора, дадох максимума от себе си днес. Дадох всичко, за да можем да се класираме, да отидем в групите. Освен това съм и от моето представяне. Много голове изпуснах, но най-важното е, че се класирахме”, каза едрогабаритният френски голаджия.

„Надявам се да ставам по-добър. Трябва да се работи. Не трябва да оставаш върху това ниво, на което си в момента. Мисля, че ще мога да се представя и по-добре от това, което правя сега.”

„Много съм доволен, че вкарах, но най-важното е, че се класирахме. Ако не бях отбелязал решителния гол, всички щяха да кажат Дембеле изпусна десет гола, но вкарах и съм доволен.”

„Надявам се да продължа да бележа. Стигнахме до групите и ще видим с какви отбори ще се паднем. Имаме и мачове за първенството, които не бива да забравяме.”

„Много искам да играя срещу Пари Сен Жермен в групите.”

„Този ден е най-щастливият ми, откакто съм в България. Ще участвам в групите на УЕФА, а това е много важно за един футболист, по-важно е от местното първенство.”

„Имам шанс да имам добри съотборници, треньори и шефове. Левски е едно голямо семейство. Всички сме заедно и сме споени. Така ще стигнем далеч.”

„Искам да благодаря на многобройните фенове. Казвам им едно голямо „благодаря”. Мисля, че ще продължат да бъдат толкова много, когато играем на Герена”, каза още Гара Дембеле.