„Футболът е игра, в която се допускат грешки, допуснахме гол, но след това обърнахме резултата”, така започна Ясен Петров след победата с 2:1 над АИК, след която Левски се класира за груповата фаза на Лига Европа.

„Искам да благодаря на хората по трибуните за подкрепата. Благодаря на момчетата, че показаха характер. Мисля, че днес играхме добър футбол. Благодаря на феновете отново”, добави Петров.

„Няма да коментирам избора на Божидар Митрев и Георги Петков”, отсече наставникът на Левски.

„Искаме да радваме хората с добър футбол в групите на Лига Европа. Гарра много се стара днес. Качеството му на игра ще се вдига. Селекцията мога да определя само като успешна”, продължи  Петров.

„Благодаря на момчетата, че отговориха на мъжката игра на АИК. Поредната ни стъпка към изграждането на отбора ни, с който да радваме хората. Признавам искрено, че на почивката не бях стреснат. Говорихме си в съблекалнята, че играем добре, че ще вкараме голове, и ще обърнем резултата. Битката в средата на терена бе спечелена от нашия отбор. Но и двете ни попадения дойдоха след флангови атаки. Казах на Митрев – горе главата, ние сме отбор, когато един сгреши, останалите ще се трудим и като победим, грешката ще се забрави. Това бе най-добрата ни продукция. За първи път заедно с момчетата обръщаме мач. Не коментирам съдийството”, каза още Ясен Петров на пресконференцията след двубоя.