Собственикът на Левски Тодор Батков бе много доволен след успеха над АИК Стокхолм и класирането за групите в Лига Европа. Батков призна, че амбициите на отбора ще бъдат да излезе от групите.

„Трудна победа, така се гради отбор. На почивката основното изречение на Гонзо и Ясен било „Да помогнем на Божката”, заяви Батков.

„Такова мачкане на такъв сериозен отбор не съм виждал. Те са шампиони и носители на купата на Швеция. С такава игра и някой гранд може да си тръгне със загуба от тук. Плановете ни са да излезем от групите”.

„Вероятно ще има един трансфер до края на трансферния прозорец. Кроим планове да излезем след групите. Отпада коефициента от 2005/06, сега взимаме 2 точки и ми се ще да вземем още поне 6-8 точки”.

„Нека и ние извадим късмет, колегите се скъсаха да играят с аматьорски отбори, а ние играем със сериозни отбори. Това е сериозен успех за нас, спомнете си къде бяхме миналата година по това време”.

„В отбора има невероятна атмосфера, от 12 години откакто съм в Левски не е имало такова нещо. Нещата са много добре. Тяхната премия е 30% от чистия приход от Лига Европа, като вземем и точки цифрата ще бъде и по-голяма”, допълни Батков.