Старши треньорът на Славия Емил Велев остана много доволен след успеха с 2:1 над Локомотив Пловдив. Специалистът похвали своите играчи за показания характер, като не пожела да коментира съдийството на Николай Йорданов.

„Очаквахме за този важен мач, срещу един добър отбор във възход, и ние да направим силна игра. Получихме гол от далечна дистанция, но всеки може да сбърка, какво да се прави. Стефано е млад вратар, но аз винаги ще давам шанс на младите. Мен не ме е страх”, започна Велев.

„Продължихме да играем по начина, по който искахме да играем. Имахме 2-3 положения за отбелязване на гол. През второто полувреме направихме няколко корекции, вкарахме и Тодор Колев и мисля, че играта потръгна. Вкарахме и много хубав втори гол на Ники Божов. След това може би трябваше да разиграваме по-спокойно топката”, продължи старши треньорът на Славия.

„Нямам мнение за съдиите, нямам право да се изказвам за тях. Ще си го запазя за себе си. Радвам се, че счупихме каръка. Радвам се и поздравявам футболистите за характера, който показаха особено в тази жега. Времето предполага по-бавна игра, с повече подавания. 2:1 е достатъчен резултат за нас”, завърши Емил Велев.