Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич сподели мнението си след успеха над Хебър (3:0). Наставникът на "белите" бе доволен от своя отбор и показаното самочувствие. Опитният специалист остава здраво стъпил на земята и заяви, че е много рано да се говори за титла, въпреки доброто представяне на тима дотук.

"Не беше чак толкова лесен мач, просто се подготвихме много добре и го изиграхме по начина, по който тренирахме. Само в началото позволихме да ни вкарат гол, за наш късмет беше засада. От всичко останало съм доволен и трябва да продължаваме по същия начин", започна Загорчич.

"Контролирахме си нещата на терена, знаехме какво трябва да направим, имахме и още положения. Можеше по-рано да решим мача. Най-много ми хареса, че имахме търпение, чакахме си своите ситуации и успяхме да ги реализираме. Спечелихме си три от четирите мача като гости. Искам срещу всеки един противник да показваме едно самочувствие и желание".

"Всеки човек има правото да си мечтае. Рано е да се говори за титла. Гледаме мач за мач, вече си мислим за двубоя с Ботев (Враца). Трябва да покажем едно самочувствие, за да зарадваме нашите си фенове", заяви Загорчич.