Настоящият старши-треньор на Левски Живко Миланов коментира актуалното състояние на Левски, както и какво означава за него легендата на "сините" Георги Аспарухов - Гунди. Това се случи по време на поклонението по случай 50-ата годишнина от трагичната кончина на двете легенди на Левски - Георги Аспарухов и Никола Котков.

Антон Узунов
27 снимки

"Състоянието на Левски е моментно, дали ще е с нас, или без нас, Левски ще се оправи. Засега съм аз старши треньор, но вижте какъв е моментът и състоянието на Левски. Належащо е да се намерят спонсори, да се задържат тези футболисти, които са в отбора. Не е добра обстановката в съблекалнята. Има хора, които управляват клуба. Футболът е доста кратък, те са професионалисти, всеки играе за пари, до момента можем да им благодарим, че са тук. Те искат да останат, но това не зависи от тях. От днес повечето нямат договори, те си тренират на добра воля", коментира той.

"Георги Аспарухов е станал една жива легенда, не съм имал честта да го гледам на живо, предадено ми е от моя баща и дядо, че е човек с голямо сърце, модел за подражание от младите хора", коментира той.