Петър Занев явно ще е със статут на постоянен капитан на ЦСКА занапред. Показателно е, че в контролата с Поморие именно той носеше лентата, пише Тема спорт.

Преди Николай Бодуров и Рубен Пинто да изпаднат в немилост, Занев бе трети в йерархията. В спаринга в събота на терена едновременно бяха Пинто и Занев, но лентата се носеше от бранителя.

Португалският халф се завърна в игра след точно 50 дни. Последното му участие бе при 1:3 от Черно море на „Българска армия". Тогава Пинто дори носеше лентата. След тази среща обаче  дори не попадаше в групата.

От "Армията" така и не посочиха конкретна причина за изваждането на Пинто от състава. През миналата седмица между Люпко Петрович и играча е имало разговор, след който е взето решение той да се върне. На този етап няма решение как да се процедира с Бодуров, но най-вероятно и той ще получи амнистия от треньора.

Играчите на ЦСКА получиха ден почивка вчера, а днес от 10.30 часа в Панчарево подновяват тренировки. Следващата среща на „червените” е в събота, 14 септември, от 17.30 часа с Ботев Пд в Коматево. Двубоя ще можете да проследите по DIEMA SPORT и PLAY DIEMA XTRA.