Капитанът на ЦСКА Петър Занев беше доста разочарован след равенството в гостуването на Дунав. Според него единствената възможност за излизане от тази ситуация е победа в дербито с Левски другия кръг, както и занапред срещу Лудогорец. Ето и какво сподели бранителят след мача в Русе. 

"Разочароващ резултат за нас. Трябваше на всяка цена да победим. Както знаете, направихме две грешни стъпки на "Армията". Ако искаме да останем в борбата, трябва да започнем да побеждаваме. Неприятно е когато губиш точки, но сами сме си виновни. В днешния мач ни вкараха без удар във вратата и от наша глупост в наказателното поле."

"Опитахме да се върнем в мача, играхме в тяхната половина, но не успяхме да си развием атаките. В някои ситуации имахме малшанс. Но за пореден мач нашият отбор играе в 18.00 часа. Не искам да звучи като оправдание, но не е ОК."

"След като Дунав си беше предприел тяхната тактика, да стоят пред тяхното наказателно поле, времето им помага. Но това не е оправдание. Допуснахме много глупав гол и вкарахме само веднъж."

"Сега ни предстои мач срещу Левски. Фаворит в дербито няма, но трябва да победим на всяка цена, за да поправим грешките. Само победи над Левски и Лудогорец ни връщат в борбата за титлата", сподели Петър Занев.