В ЦСКА изтръпнаха, след като в петък по време на тренировката на отбора в Русе преди днешното дерби с Лудогорец, голмайсторът Дюкенс Назон получи проблем в дясното коляно и носеше специална наколенка.

Проблемът е възникнал в четвъртък, когато 29-годишният хаитянин е изпитал болки по време на заниманието на „червените“ на клубната база в Панчарево. Въпреки това, се смята, че ситуацията не е сериозна и няма да има пречки за участието му в мача срещу Лудогорец, който е днес от 20:15 часа на стадион „Хювефарма Арена“. Столичани се надяват, че голмайсторът им ще бъде в отлична форма и ще допринесе за успеха на отбора.

start-photo.bg
84 снимки

Независимо от проблемите, Назон е взел пълноценно участие в тренировката в Русе, докато феновете, които са присъствали на заниманието, го наблюдаваха със загриженост. Те се надяват, че нападател ще преодолее болките и ще се изяви на високо ниво в срещата срещу актуалния шампион.

В групата на ЦСКА са включени 20 футболисти, а заедно с отбора пътуваха и контузените Жеферсон и Галин Минков, които обаче ще следят мача от трибуните в Разград. За съжаление, треньорът Саша Илич няма да разчита на още някои контузени играчи като Браян Морено и Брадли де Нойер, както и на наказания Енес Махмутович. Въпреки това, отборът се надява да се справи успешно с въпреки отсъстващите и да постигне победа в дербито, която до голяма степен може да реши битката за титлата.