Наставникът на Арда, Александър Тунчев, остана много разочарован от съдийството по време на загубата с 1:2 срещу Лудогорец в последен мач от петъчния ден в efbet Лига. Специалистът изтъкна, че съдиите са взели твърде много решения в ущърб на неговия състав.

„Допуснахме два гола, на които трябваше да противодействаме по-добре. Бяхме говорили за тези ситуации, но допуснахме грешки“, започна той.

„Мога да започна от по-далеч. Лудогорец имаха два почивни дни повече от нас за възстановяване. Каква беше причината да няма равнопоставеност? Нормално е да има умора у играчите, които играха в понеделник. Може да ме накажат, но трудно се играе срещу още трима души. Чист фал преди техния гол имаше. Съдията не е виновен за головете, но той изнерви футболистите и затова се стигна до това нещо“.

„Ние имаме нашите слабости и се стараем да ги чистим тези неща. Защо обаче някой трябва да помага на Лудогорец. Нали това искаме – равнопоставено първенство и по-добрият да победи“.

„Доста тимове имат апетити към седмото място. Не знам кой и как ще ни свири следващия мач. След такива мачове, в които загубиш несправедливо, се обезсмисля работата ни“, завърши Тунчев.