Наставникът на Левски - Елин Топузаков, бе на мнение след успеха с 1:0 срещу Ботев Пловдив, че „сините“ са победили трудно, но заслужено на новия стадион „Христо Ботев“.

„Мисля, че бяхме по-настоятелни в атака. Можехме да решим нещата по-рано в наша полза. Пропуски ни лишиха от това. Отстъпихме инициативата на Ботев Пловдив в последните 15 минути“, коментира Топузаков.

start-photo.bg
88 снимки

„Искам да поздравя отбора на Ботев. Това е събитие за тях. Винаги, когато играят Левски и Ботев стават хубави мачове“, добави той.

„За нас бяха важни трите точки. Беше важно да победим и да бъдем там, където искаме да бъдем.“

LAP.bg
96 снимки

„Това, че не допускаме голове в поредица от мачове ни дава увереност и самочувствие. Смея да твърдя, че Ботев не успя да ни изненада с нищо друго освен с последните 5 минути в мача и статичните положения.“

LAP.bg
71 снимки

„Заслужено и трудно победихме. Футболистите направиха достатъчно, за да се радват сега в съблекалнята. Колективът, който Левски притежава и Станимир Стоилов изгради, може да се надиграва с много стойностни отбори. Трябва да побеждаваме във всеки мач. Левски отново иска да играе в Европа на пълни стадиони, като днешните.“

start-photo.bg
67 снимки

„Няма футболен човек, който да не иска да се играе футбол при такива условия. „Ако има повече такива стадиони, съм сигурен, че те ще се пълнят. Дано има повече такива стадиони в България“, каза още Топузаков.