Отборите на Арда и Локомотив София не успяха да се победят, завършвайки при резултат 1:1 в битка от шестия кръг на родната efbet Лига. В 52-та минута Арда откри, след като Катсикас си отбеляза нелеп автогол. В 80-та минута Октавио успя да шокира своите домакини за 1:1. 

27 снимки

В началните минути Арда започна по-активно, а домакините създадоха и първото положение в срещата в 9-та минута. След удар на Спас Делев от пряк свободен удар се получи рикошет, а в крайна сметка се наложи на Александър Любенов да плонжира и да спасява. 

Десет минути по-късно дойде голям пропуск за домакините. След чудесен извеждащ пас зад гърба на защитата на Локомотив София, Делев успя да се отскубне, но ударът му беше спасн по страхотен начин от Александър Любенов.

Последваха удари на Милен Желев и Жуниньо след ъглови удари, но ситуациите не бяха прекалено много пред вратата на софийските гости. 

Седем минути след рестарта на полувремето обаче кърджалийци успяха да открият.  След страхотен извеждащ пас към Иван Коконов крилото центрира, а бранителят Георгиос Катсикас имаше нещастието да си отбележи нелеп автогол за 1:0. 

В 59-та минута можеше да видим нещо наистина красиво. Минути след влизането си на терена Тонислав Йорданов опита шанса си от 50 метра, за да прехвърли Александър Любенов, но топката мина съвсем близо покрай целта. 

В 79-та минута Арда беше на косъм от втория гол.  Тонислав Йорданов получи топката и след елегантно обръщане той успя да затрудни максимално Александър Любенов, но бившият вратар на Левски не трепна.

Само минута по-късно обаче гостите шокираха домакинските фенове. След страхотно центриране на Селсо Рапосо Октавио се извиси най-високо и разстреля Иван Караджов за 1:1. 

 

В следващите минути Арда натисна, но така и не успя да намери гола. Две минути преди края на срещата Румен Руменов пробва за пореден път реакциите на Алексадър Любенов, но стражът се справи на ниво. 

Арда - Локомотив София 1:1

1:0 - Георгиос Катсикас (52,авт.)

1:1 - Октавио (80)

Ето и съставите на двата тима: 

Арда: Караджов, Желев, Лозев, Крум Стоянов, Крумов, Тилев, Котев, Мартинов, Жуниньо, Делев, Коконов;

Локомотив София: Любенов, Катсикас, Рапосо, Семерджиев, Орачев, Крачунов, Кацаров, Октавио, Александров, Илия Димитров, Лолала