Собственикът на Левски - Наско Сираков, представи новия Управителен съвет на "сините", в който влизат Ивайло Ивков, Даниел Боримиров и Радослав Разпопов. Сираков коментира и други важни теми за клуба. 

"Ще бъда кратък. Да Ви кажа, с г-н Борисов, генералният ни спонсор, обсъждахме доста нашироко вижданията ни за управлението на Левски. Стигнахме до единодушно решение, че този УС ще трябва да е от хора, които 24 часа мислят и работят за клуба. Имам удоволствието да ви ги представя. До месец и половина съставът на Управителния съвет ще бъде допълнен от още хора", заяви Сираков.

Антон Узунов 
37 снимки

"Аз не знам Даниел какво не е работил. Може да се каже, че сегашното му завръщане ще обедини почти всичко, каквото е вършил преди. Основното е, че наистина си представяме Даниел Боримиров като лицето на клуба, не само у нас, а и в чужбина. Разчитаме много на сериозните връзки, които е изградил през годините, и авторитета, който има в чужбина. Вчера вече свърши сериозна работа за Левски. Плюс това, Дани е свързан с най-големите успехи на клуба през този век. Разчитаме, че човек като него ще намери начин да предаде част от желанието и хъса, с който защитаваше синята фланелка, на сегашните футболисти", заяви Сираков по адрес на Даниел Боримиров. 

"При всички положения знаем какво ни трябва и ще искаме да подобрим материала в първия отбор. Ако някой очаква някакви грандиозни селекции от по 7-8-10 човека, тоя филм приключи. Това е една от причините да сме на това дередже. Максимумът е двама-трима, така че бъдещите попълнения на Левски ще бъдат избирани много внимателно. Финансовите параметри ще си ги обсъждаме с генералния спонсор, те са запознати със ситуацията. Ако ме питате, не сме го намерили още. Следващите три месеца ще работим по тези въпроси", разясни Сираков относно селекцията.