Собственикът на Левски - Наско Сираков, сподели мнението си за Конгреса, на който Борислав Михайлов бе преизбран за президент на БФС, и сподели, че не харесва състава на новия Изпълком. 

"Не съжалявам. Абсолютно заставам зад това мое решение. Тук който излъже, открадне или прекара някой, е герой. Аз винаги съм се стремял да живея и да действам според моите виждания за живота, така че заставам абсолютно зад това свое решение. Казах го и преди Конгреса. Аз съм коректен човек и преди 23 години присъствах на един конгрес, когато Стефан Софиянски се изправи пред Иван Славков, и на три метра пред мен двама покойници, които бяха 50 години приятели, имаха двубой. И тогава си казах, че никога през живота ми не мога да допусна това нещо да се случи с мен и с някой от моите съотборници, с които съм изживял най-щастливите мигове във футбола. Заставам 100% зад решението си", отсече Сираков.

Антон Узунов 
37 снимки


"А като имате въпроси, оттук нататък ще ги отправяте към Боби Михайлов и новия Изпълком. Там много неща не ми харесаха. Особено съставът на новия Изпълком. Аз съм за сериозна промяна, но трябва да я направи Боби Михайлов. С този изпълком не виждам как ще го направи. Вече не вярвам", допълни Сираков.

"Аз повече на тази тема няма да говоря. Няма и 48 часа след провеждането, ще е много грешно да нападаме и да имаме очаквания. Предлагам да се даде възможност на Боби, който лично на мен ми обеща, че ще има сериозни промени. Надявам се да го видя и наистина да не ме накара да съжалявам за подкрепата. Шегувам се, разбира се. Пак ще го подкрепя, ние сме прекалено близки приятели. Този път се надявам и вярвам, че той ще намери сила в себе си, да промени нещата. Българският футбол има крещяща нужда от абсолютен рестарт, няма повече време за губене."