„Провалих се, че не успях да убедя Стоилов да остане“, призна Наско Сираков в неделя. Собственикът на „сините“ допълни, че не е спрял за говори в последните три дни със Станимир Стоилов, за да се опита да го разубеди. Голмайстор номер 1 на Левски за всички времева обаче бе категоричен, че в личен план двамата са запазили отношенията си и нищо не може да застане между тях.

Нещо повече! „Мач Телеграф“ научи, че Сираков е направил още един опит да обърне ситуацията около Мъри. Двамата са имали среща вчера, а целта е била още веднъж да видят, че всъщност няма причина да не продължат да работят заедно.

start-photo.bg
19 снимки

Освен това на „Герена“ са категорични, че на този етап няма вариант за заместник на Стоилов, както на няколко пъти натърти и Сираков. Не са водени и преговори с други хора, нищо че и двете страни са знаели до каква развръзка може да се стигне. Особено със Станислав Генчев. Напротив, смята се, че това име нарочна е било хвърлено в пространството, за да нагнети допълнително обстановката около Левски след Общото събрание.

Появиха се дори твърдения, че Стоилов бил казал на срещата със запалянковците в събота преди дербито с Локомотив София, че лично бил избрал Генчев за свой заместник, но Сираков и останалите не искали да го слушат. Те щели да го заменят с тандем, който да слуша в лицето на Тодор Симов и Елин Топузаков. Първият е част от първия отбор на „сините“ от ерата на Делио Роси, а Топчо пък беше два пъти временен вариант.

51 снимки

„Утре (б.р. - днес) все пак ще трябва да решим кой ще води отбора“, каза Сираков без да уточнява имена.